3 Nisan 2014 Perşembe

Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar (KA2) Proje Başvuruları için Online Soru-Cevap Oturumu (Webinar)

http://www.ua.gov.tr/kurumsal/haberler/2014/04/03/okul-e%C4%9Fitimi-stratejik-ortakl%C4%B1klar-(ka2)-proje-ba%C5%9Fvurular%C4%B1-i%C3%A7in-online-soru-cevap-oturumu-(webinar)https://docs.google.com/forms/d/1CnuAgl-8URUWTBIsyyL7b8McbTVbZ9-aKp5FMM0OGbQ/viewform

6 yorum:

  1. bütçeyi nasıl dolduracağımı tam olarak bilemiyorum. yardım edebilecek olan var mı?

    YanıtlaSil
  2. Hocam başvuru rehberini dikkatle okuyun.ayrica bütçe yle ilgili ua ya bazı sorular sordum. Cevap gelir gelmez paylaşacağım.
    Siz önce hangi ülkeye kaç hareketli lik olacak onları belirleyin
    Sorularınız olursa cevap veririm

    YanıtlaSil
  3. her şey belli aslında ama Türkçe öğretmeniyim tam ibareyi anlayamıyorum arge de de anlayan yok kimse net bir şey bilmiyor. yazmayı bitirdim. aktivitelerde neyi işaretleyeceğimi bilemiyorum. rehber de tam açıklayıcı değil yardımınız dokunursa çok sevinirim. sadece bir kaç sorum var çünkü. son güne kalmadan başvurmak istiyorum.

    YanıtlaSil
  4. Toplam beş ortağız. Toplantı sayısına dört mü yazacağız beş mi? Ben hareketlilikleri baz alarak dört yazdım. Danıştığım bazı kişiler fikri çıktılar ve yaygınlaştırıcı olayların çok farklı bir şey değilse doldurulmaması gerektiğini söylüyorlar. Ama afiş, broşür, dergi ve bilgilendirme seminerleri planladık. Bunlar için hibe istemek için doldurmam gerektiğini düşünüyorum. Ve limitlenen hibe miktarını da aşmıyoruz. Bunun yanı sıra her hareketliliğe 3 öğretmen 3 öğrenci planladık. Bunun için activity type bölümüne "Accompanying persons for short-term exchanges of groups of pupils" mı yoksa "short term Exchange pupils" mı işaretlenecek sizce? Yardımcı olabilir misiniz?

    YanıtlaSil
  5. Toplantı sayısını hareketliliklere göre siz belirliyorsunuz.fikri çıktılar bölümunu bence boş birakmalisiniz. Çünkü bu bölümde yapacağınız aktiviteler kitap broşür vs.fikri çıktılara girmiyor.son sorunuz için lütfen biraz bekleyin. U A dan cevap bekliyorum. Yanlış bir şey söylemek istemem
    İyi çalışmalar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1) Timetable da C (learning ,teaching, traing activities) ye hangi aktiviteler yazılacak? Toplantı yapılan ülkelerdeki etkinlikler mi?
      Eğer planlanmışsa, öğrenme/öğretme/eğitim faaliyetleri yazılacaktır. Toplantılar bunun dışındadır.

      2) F.2.1. VE F2.2. bölümlerini doldurmayacağız F2.3. ( Learning/Teaching/Training Activities) kısmını dolduracakmıyız? Timetable da C bölümüyle bu bölüm aynı mı?
      C Bölümüi Eğitim/Öğretim/Öğretme etkinlikleridir.

      3) 5 proje toplantısı planlıyorum bunlara götüreceğim öğretmen ve öğrenciler için eğitim, öğretme ve öğrenme faaliyetleri H.5.1. Seyahat kaleminden mi bütçe talebinde bulunmalıyım.
      Proje toplantıları için hibe Ulusötesi proje yönetimi toplantıları kaleminden talep edilmelidir.

      4) Şayet 2. soruya cevabınız evet ise H.2. Uluslar ötesi proje toplantıları bütçesi ne için?
      Bu bütçe Ulusötesi proje yönetimi toplantıları içindir.

      Sil